Peking

Article Size
350 x 360
Nr.
1010056
  • China
  • Handgeknüpft

Jokaisen mattomme mukana toimitetaan
aitoustodistus.

  • Nopea toimitus: 2 - 4 Päivät
  • Ilmainen toimitus ja palautus
  • 30 päivän palautusoikeus
Vain 1 jäljellä varastossa
Preis: 36890 €
Sale-Preis: 22015 €
  • Nur bis 16.06.24
  • 40% Sale
1010056

Sisältää alv:n ja ilmaisen toimituksen

Kuvaus

Peking Matot:

Pekingin matot - kiinalaisia taideteoksia kotiisi

Pekingin

mattojen

historia ja

ominaisuudet Pekingin matot ovat peräisin Pekingin kaupungista Kiinasta, ja ne ovat Aasian tunnetuimpia mattoja. Mantsut toivat mattojen kutomisen taidon Kiinaan 1600-luvulla, ja siitä on sittemmin kehittynyt tärkeä käsityöläisammatti. Pekingin matoille on ominaista niiden pehmeä, silkkinen villa ja filigraaniset kuviot. Perinteisesti mattoja valmistetaan maanläheisissä sävyissä, kuten beigen, ruskean ja vihreän sävyissä, mutta on myös moderneja muunnelmia, joissa on rohkeita värejä ja abstrakteja kuvioita.

Pala kiinalaista taidehistoriaa kotiisi

Pekingin matot eivät ole vain kaunis koriste vaan myös pala kiinalaista taidehistoriaa. Filigraaniset kuviot ja pehmeä, silkkinen villa tekevät jokaisesta Pekingin matosta taideteoksen. Mattoja on saatavana eri kokoisina ja ne sopivat mihin tahansa huoneeseen talossa. Pekingin matot ovat erityisen kestäviä ja kulutusta kestäviä, joten ne sopivat vilkkaasti liikennöityihin tiloihin, kuten eteisiin tai olohuoneisiin. Jos haluat kotiisi palan kiinalaista taidehistoriaa, Pekingin matto on täydellinen valinta. Jokainen matto on taideteos, ja ammattitaitoiset käsityöläiset kutovat sen käsin. Pehmeä, silkkinen villa ja monimutkaiset kuviot tekevät jokaisesta Pekingin matosta ainutlaatuisen. Lisää kotiisi eksoottista tunnelmaa Pekingin matolla ja nauti tämän aasialaisen taideteoksen ajattomasta muotoilusta ja kestävyydestä.

Kiinalaiset matot: Kiinalaiset matot ovat erittäin korkealaatuisia ja hienosti kudottuja. Toisin kuin kiinalaisista tuotteista julkisuudessa annetaan kuvaa, Kiinalla on vanhat ja pitkät perinteet, jotka ulottuvat kauas taaksepäin. Täällä solmitaan myös erittäin laadukkaita kiinalaisia käsin solmittuja mattoja ja maailman hienoimpia silkkisiltoja.

Flor : flor

Uusi villa kaulakoru: Nomadit käyttävät käsin kehrättyä neitseellistä villaa paitsi kasassa myös loimessa (pohjakangas).

Käsin solmittu laatu: Käsin kudotut matot ovat todellisia taideteoksia, ja laadusta riippuen ne vaativat erittäin hyvää koulutusta ja paljon kärsivällisyyttä. Käsin solmiminen tekee matoista paljon hienompia, sileämpiä ja laadukkaampia kuin muilla menetelmillä.

Lisätietoja

Tuote nro. 1010056
Koko 350 x 360 cm
Nimitys Peking
Alkuperä Kiina
Solmutiheys ca. 400000 / m²
Paksuus 10-12mm
Loimi 100% Kierrättämätön Villa
Valmistettu Käsin Solmittu
Ikä noin 100 vuotta
Kunto Täysin Säilynyt

Lisää etuja

  • Soveltuu lattialämmitykseen
  • Saatavilla paikan päällä Hampurissa

Löydät meidät maailman suurimman historiallisen varastokompleksin sydämestä keskeltä Hampuria. Neuvomme sinua mielellämme myymälässämme. Monipuolisen ja ensiluokkaisen valikoimamme sekä kokemuksemme avulla löydämme yhdessä unelmiesi maton.

Am Sandtorkai 25

20457 Hampuri

Aukioloajat

ma-pe 09:30-17:30
lauantai 11:00 - 16:00

Onko sinulla kysymys?

Autamme mielellämme! Kirjoita meille tai soita meille.

Vuosien kokemuksella matoista ja sisustuksesta autamme ja neuvomme sinua mielellämme unelmiesi maton valinnassa!

Luotetut kaupat - Arvostelut

Viimeksi katsottu
Rugway Store

Tarvitsetko neuvoja?

Vieraile meillä Hampurin Speicherstadtissa!

tai soita:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Turvallinen ostaminen Trusted Shops -sertifikaatin ansiosta
SSL
Tietosi ovat meillä turvassa, ja ne siirretään SSL-salattuna.
Carefair
Tuotteidemme todennettu alkuperä - olemme Care & Fair -jäseniä.