Moltai

Article Size
200 x 293
Nr.
1010425
  • Afghanistan
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Jokaisen mattomme mukana toimitetaan
aitoustodistus.

  • Nopea toimitus: 2 - 4 Päivät
  • Ilmainen toimitus ja palautus
  • 30 päivän palautusoikeus
Vain 1 jäljellä varastossa
Preis: 3486 €
Sale-Preis: 2439 €
  • Nur bis 26.09.23
  • % Sale
1010425

Sisältää alv:n ja ilmaisen toimituksen

Kuvaus

Moltai Matot:

Moltai-matot - käsin solmittuja aarteita id

ästä

Moltai-maton historia ja alkuperä

Moltai-matot ovat peräisin samannimiseltä alueelta Iranista. Moltain kaupunki on tunnettu käsityötaidostaan, ja sen mattoja arvostetaan maailmanlaajuisesti. Moltai-matot on yleensä käsin solmittu ja valmistettu korkealaatuisesta villasta ja puuvillasta. Mallit ovat usein geometrisia, ja niissä käytetään kirkkaita ja rohkeita värejä, kuten punaista, sinistä ja vihreää. Jokainen Moltai-matto on käsin solmittu taideteos, joka kuvastaa idän historiaa ja kulttuuria.

Käsin solmittu laatu ja ajaton tyylikkyys

Moltai-matoille on ominaista niiden käsin solmittu laatu ja ajaton tyylikkyys. Jokainen matto on käsin solmittu ja siksi ainutlaatuinen. Korkealaatuinen villa ja puuvilla takaavat mattojen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Moltai-matot sopivat erinomaisesti käytettäväksi vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa, kuten olohuoneissa tai eteisissä. Moltai-mattojen ajaton tyylikkyys ja laadukas käsityö tekevät niistä jokaisen huoneen olennaisen lisävarusteen. Jos etsit käsin solmittua taideteosta, joka kuvastaa idän historiaa ja kulttuuria, Moltai-matot ovat täydellinen valinta. Jokainen matto on ainutlaatuinen, ja sille on ominaista käsin solmittu laatu ja ajaton tyylikkyys. Rohkeilla väreillään ja geometrisilla kuvioillaan Moltai-matot tuovat väriä ja tyyliä jokaiseen kotiin. Investoi Moltai-mattoon ja luo kotiisi ajaton ja tyylikäs tunnelma.

Afganistanin matot: Matoilla ja kilimeillä on Afganistanissa pitkät perinteet. Toisin kuin persialaisissa matoissa, afganistanilaisissa matoissa on yleensä geometrisia kuvioita ja rauhallisempia värejä. Mattojen solmimisjälki on kiinteä ja tasainen.

Neitsytvillakasa : Aitoa uutta villaa oleva matto tekee mistä tahansa sisustuksesta kodikkaamman. Puhdas uusi villa on itsessään erittäin miellyttävän pehmeän tuntuista, ja se auttaa myös vaimentamaan ääntä ja säätelemään huoneen kosteutta. Nämä ominaisuudet lisäävät suoraan aidosta uudesta villasta valmistetun maton mukavuutta.

Puuvillaketju: Puuvilla on erinomainen loimi (peruskangas) aidolle käsin solmitulle matolle, koska se on kestävää ja samalla se voidaan kehrätä hienoksi ja tiheäsilmuksiseksi.

Käsin solmittu laatu: Käsin kudotut matot ovat todellisia taideteoksia, ja laadusta riippuen ne vaativat erittäin hyvää koulutusta ja paljon kärsivällisyyttä. Käsin solmiminen tekee matoista paljon hienompia, sileämpiä ja laadukkaampia kuin muilla menetelmillä.

Lisätietoja

Tuote nro. 1010425
Koko 200 x 293 cm
Nimitys Moltai
Alkuperä Afganistan
Solmutiheys ca. 300000 / m²
Paksuus 5-7mm
Nukka 100% Kierrättämätön Villa
Loimi 100% Puuvilla
Valmistettu Käsin Solmittu

Lisää etuja

  • Soveltuu lattialämmitykseen
  • Saatavilla paikan päällä Hampurissa

Löydät meidät maailman suurimman historiallisen varastokompleksin sydämestä keskeltä Hampuria. Neuvomme sinua mielellämme myymälässämme. Monipuolisen ja ensiluokkaisen valikoimamme sekä kokemuksemme avulla löydämme yhdessä unelmiesi maton.

Am Sandtorkai 25

20457 Hampuri

Aukioloajat

ma-pe 09:30-17:30
lauantai 11:00 - 16:00

Onko sinulla kysymys?

Autamme mielellämme! Kirjoita meille tai soita meille.

Vuosien kokemuksella matoista ja sisustuksesta autamme ja neuvomme sinua mielellämme unelmiesi maton valinnassa!

Luotetut kaupat - Arvostelut

Viimeksi katsottu
Rugway Store

Tarvitsetko neuvoja?

Vieraile meillä Hampurin Speicherstadtissa!

tai soita:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Turvallinen ostaminen Trusted Shops -sertifikaatin ansiosta
SSL
Tietosi ovat meillä turvassa, ja ne siirretään SSL-salattuna.
Carefair
Tuotteidemme todennettu alkuperä - olemme Care & Fair -jäseniä.