Malayer

Article Size
138 x 210
Nr.
1010770
  • Iran
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Jokaisen mattomme mukana toimitetaan
aitoustodistus.

  • Nopea toimitus: 2 - 4 Päivät
  • Ilmainen toimitus ja palautus
  • 30 päivän palautusoikeus
Vain 1 jäljellä varastossa
Preis: 1445 €
1010770

Sisältää alv:n ja ilmaisen toimituksen

Kuvaus

Malayer Matot:

Malayer-matot - klassista kauneutta Iranista

Malayer-

mattojen

alkuperä

Malayer-matot ovat peräisin samannimisestä kaupungista Hamadanin maakunnassa Länsi-Iranissa. Nämä matot on solmittu käsin, ja ne ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Malayer-matot ovat olleet tärkeä osa iranilaista mattotaidetta vuosisatojen ajan, ja niitä valmistavat mestarimiehet pienissä kylissä ja työpajoissa.

Klassinen kauneus ja käsityötaito

Malayer-matoille on ominaista niiden klassinen kauneus ja käsityötaito. Matot on valmistettu korkealaatuisesta villasta, ja niissä on suuri solmutiheys, mikä lisää niiden kestävyyttä. Malayer-mattojen kuviot ovat perinteisiä ja vaihtelevat geometrisista kuvioista kukka-aiheisiin. Mattojen lämpimät värit, kuten punainen, sininen, beige ja ruskea, tuovat jokaiseen huoneeseen kodikkaan ja kutsuvan tunnelman. Malayer-matot ovat täydellinen esimerkki käsityötaidon ja kauneuden täydellisestä yhdistelmästä.

Taideteos jokaiseen

kotiin Malayer-matto ei ole vain taideteos, vaan myös investointi tulevaisuuteen. Nämä matot eivät ole vain kauniita, vaan myös kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne sopivat erinomaisesti vilkkaasti liikennöidyille alueille, kuten eteisiin ja olohuoneisiin. Jos etsit klassista ja eleganttia mattoa, joka kertoo myös tarinan, Malayer-matot ovat täydellinen valinta. Tilaa Malayer-matto jo tänään ja nauti tämän ainutlaatuisen iranilaisen taideteoksen klassisesta kauneudesta ja käsityötaidosta.

Persialaiset matot: Persialaiset matot ovat maailmankuuluja niiden laadusta ja kauneudesta. Aidot persialaiset matot on solmittu käsin, ja villa on värjätty luonnollisella kasvivärillä. Persialaisille matoille ominaisia ovat myös taidokkaat kukka- ja geometriset kuviot. Tunnetuimmat alkuperät, joissa mattoja solmitaan, ovat Nain, Sarough, Tabriz, Isfahan, Kashan, Bijar ja Ghom.

Neitsytvillakasa : Aitoa uutta villaa oleva matto tekee mistä tahansa sisustuksesta kodikkaamman. Puhdas uusi villa on itsessään erittäin miellyttävän pehmeän tuntuista, ja se auttaa myös vaimentamaan ääntä ja säätelemään huoneen kosteutta. Nämä ominaisuudet lisäävät suoraan aidosta uudesta villasta valmistetun maton mukavuutta.

Puuvillaketju: Puuvilla on erinomainen loimi (peruskangas) aidolle käsin solmitulle matolle, koska se on kestävää ja samalla se voidaan kehrätä hienoksi ja tiheäsilmuksiseksi.

Käsin solmittu laatu: Käsin kudotut matot ovat todellisia taideteoksia, ja laadusta riippuen ne vaativat erittäin hyvää koulutusta ja paljon kärsivällisyyttä. Käsin solmiminen tekee matoista paljon hienompia, sileämpiä ja laadukkaampia kuin muilla menetelmillä.

Lisätietoja

Tuote nro. 1010770
Koko 138 x 210 cm
Nimitys Malayer
Alkuperä Iran
Solmutiheys ca. 300000 / m²
Paksuus 5-7mm
Nukka 100% Kierrättämätön Villa
Loimi 100% Puuvilla
Valmistettu Käsin Solmittu

Lisää etuja

  • Soveltuu lattialämmitykseen
  • Saatavilla paikan päällä Hampurissa

Löydät meidät maailman suurimman historiallisen varastokompleksin sydämestä keskeltä Hampuria. Neuvomme sinua mielellämme myymälässämme. Monipuolisen ja ensiluokkaisen valikoimamme sekä kokemuksemme avulla löydämme yhdessä unelmiesi maton.

Am Sandtorkai 25

20457 Hampuri

Aukioloajat

ma-pe 09:30-17:30
lauantai 11:00 - 16:00

Onko sinulla kysymys?

Autamme mielellämme! Kirjoita meille tai soita meille.

Vuosien kokemuksella matoista ja sisustuksesta autamme ja neuvomme sinua mielellämme unelmiesi maton valinnassa!

Luotetut kaupat - Arvostelut

Viimeksi katsottu
Rugway Store

Tarvitsetko neuvoja?

Vieraile meillä Hampurin Speicherstadtissa!

tai soita:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Turvallinen ostaminen Trusted Shops -sertifikaatin ansiosta
SSL
Tietosi ovat meillä turvassa, ja ne siirretään SSL-salattuna.
Carefair
Tuotteidemme todennettu alkuperä - olemme Care & Fair -jäseniä.