Kirman Matot

Sulje suodatin

Mikä on hintapyyntönne?

Valitse muoto

Valitse koko

Valitse koko

Valitse koko

Valitse koko

Valitse koko

Näytä suodattimet
Länge alkaen asti
Breite alkaen asti
Preis alkaen asti

244 Matot löytyi

7 alkaen 7
Tällä suodatuksella ei löytynyt mitään tietoja!
40
Matto Kerman 140 x 220 Kerman
135 x 220
14042 € 8389 €
50
Kerman Matto 150 x 290 Kerman
148 x 290
174930 € 88060 €
20
Kerman Matto 310 x 350 Kerman
305 x 350
33320 € 27013 €
20
Matto Kerman 310 x 200 Kerman
204 x 307
2165 € 1731 €
7 alkaen 7
Kirman Matot

Yleiskatsaus Kirmanin matot

Kirman Carpet - Yksityiskohtaiset ja tarkat kukkakoristeet

Persian Kirmanin kaupungista peräisin olevat matot loistavat eloisissa väreissä ja näyttävät erittäin eloisilta realististen kukkakuvioidensa ansiosta. Erityisen tunnettuja ovat yksittäiset kappaleet, joissa on suuri avoin tila koristeen ympärillä.

Persian Kirmanin alkuperä

Kirmanin kaupungin mukaan nimetty itämainen matto on peräisin Kirmanin kaupungista. Mattojen solmimisen tässä kaupungissa sanotaan juontavan juurensa safaviidien aikaan 1500-luvulla. Kaupunki tunnetaan myös nykyään lakkautetusta huivituotannosta. Etenkin viime vuosisadan 60- ja 70-luvuilla monia Kirmanin mattoja vietiin Eurooppaan, ja ne koristavat vielä nykyäänkin suuria maalaistaloja. Eräs erityisen vanha ja suuri Kirmanin matto 1600-luvulta myytiin vuonna 2005 Lontoon huutokaupassa yli seitsemällä miljoonalla eurolla. Aikaisemmin tämä matto oli listattu Augsburgin huutokauppahuoneessa vain 900? Tämä tekee tästä matosta maailman kalleimman persialaisen maton. Meiltä tilatessasi et kuitenkaan voi odottaa näin korkeaa ostohintaa, sillä tällainen matto on valitettavasti varattu yksinomaan museoille tai hyvin eksklusiivisille yksityiskokoelmille. Nykypäivän kudottu Kirman on ulkonäöltään yhtä upea kuin Isfahanin matto, mutta se on jonkin verran halvempi ja myös kestävämpi. Tämän ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin jokapäiväiseen käyttöön ja antavat silti huoneelle hienostuneen ja eksklusiivisen tunnelman.

Kirmanin maton erityiset kuviot

Niin sanottuja Kirmanin peilimattoja pidetään poikkeuksellisen majesteettisina. Ne on solmittu hienoiksi kukkakuvioiksi, ja keskellä olevaa koristetta ympäröi suuri avoin alue, mikä tekee näistä matoista erityisen upeita. Kirman Laver puolestaan on myös solmittu hienoilla kukkakuvioilla, mutta se on myös täysin kuvioitu eikä siinä ole avointa aluetta. Kirman-mattojen värit voivat vaihdella suuresti. Perusvärit ovat kuitenkin yleensä vihreä, punainen ja sininen.

Osta Kirman Rugwaysta

Kirman-matot ovat erittäin laadukkaita ja kiehtovat värikkäillä kuvioillaan. Jos et löydä etsimääsi mattoa valikoimastamme, ota yhteyttä, niin autamme mielellämme löytämään sen. Kun teet tilauksen, tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen palautuslähetyksen. Katsomalla aiempia arvostelujamme tunnetussa TrustedShops-portaalissa voit myös saada käsityksen luotettavuudestamme ennen ostamista. Usein Kirman kirjoitetaan myös nimellä Kermanin matto, koska käännös saksaksi ei ole aivan selvä. Mutta Kerman ja Kirman tarkoittavat periaatteessa samaa asiaa.

Suosituimmat kategoriamme

Tabrizin matot Nain matot Sarough matot
Isfahanin matot Keshanin matot Baluchin matot
Kirman matot Turkmenistanin matot Mir matot
Moud matot Loribaft matot Kashmirin matot
Hereke Matot Ghom matot Farahanin matot
Gashgai Matot Shirazin matot Heriz matot
Bakhtiar matot Sennehin matot Yalamehin matot
Kazak matot Anatolian matot
Viimeksi katsottu
Rugway Store

Tarvitsetko neuvoja?

Vieraile meillä Hampurin Speicherstadtissa!

tai soita:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Turvallinen ostaminen Trusted Shops -sertifikaatin ansiosta
SSL
Tietosi ovat meillä turvassa, ja ne siirretään SSL-salattuna.
Carefair
Tuotteidemme todennettu alkuperä - olemme Care & Fair -jäseniä.