Gashgai Matot

Sulje suodatin

Mikä on hintapyyntönne?

Valitse muoto

Valitse koko

Valitse koko

Valitse koko

Valitse koko

Valitse koko

Näytä suodattimet
Länge alkaen asti
Breite alkaen asti
Preis alkaen asti

484 Matot löytyi

13 alkaen 13
Tällä suodatuksella ei löytynyt mitään tietoja!
40
Gashghai Matto 170 x 240 Gashghai
169 x 237
7140 € 4284 €
20
Gashghai Matto 100 x 160 Gashghai
101 x 158
1243 € 993 €
Matto Gashghai 170 x 230 Gashghai
167 x 231
5164 €
20
Matto Gashghai 290 x 160 Gashghai
156 x 286
2689 € 2147 €
13 alkaen 13
Gashgai Matot

Gashgai Carpets - Nomadic knoting art korkeimmalla tasolla

Gashgai-heimo on paimentolaiskansa, joka asuu Persian Shirazin kaupungin lounaispuolella. Gashgait koostuvat monista eri heimoista, joista tunnetuimpia ja runsaslukuisimpia ovat farsimadanit, kaškuli, dare shurit ja shish balukit. Muita pienempiä heimoja ovat Safi Khani ja Rahimi. Gashgaiden keskuudessa on noin 25 000 perhettä, jotka puolestaan ryhmittyvät perheyhdistyksiin. Heidän nimensä on tullut maailmankuuluksi muun muassa erään auton takia. Tämän heimon matto on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista paimentolaismatoista, ja se erottuu siten tavallisesti hieman yksinkertaisemmista Shirazin matoista. Gashgai-mattoa koristaa yleensä kolminkertainen timantti, joka on järjestetty pituussuunnassa. Gashgai-mattojen värit ovat yleensä kauniita punaisia ja sinisiä. Joitakin Gashgai-mattoja koristaa vain yksi timantti, joka on koristeltu sisäpuolelta taidokkaasti. Matossa on usein kukka- tai eläinkuvioita.

Käsin solmitun Gashgai-maton valmistus

Gashgailla on hyvin pitkät perinteet mattojen solmimisessa. Heidän käsityötaitonsa on vertaansa vailla. Mattotuotannosta, joka tapahtuu pääasiassa Farsin maakunnassa, gashgai-mattoja pidetään hienoimpina, minkä vuoksi Shirazissa myydään usein mattoja heidän nimellään. Vanhat gashgai-nomadimaiset matot on aina solmittu villalangalla. Niiden kuvio on suunnilleen symmetrinen, mutta hieman epäsäännöllinen, sillä mattoja ei solmita minkään mallin mukaan, vaan ne syntyvät kutojan tilannekohtaisista vaikutteista. Nykyaikaiset gashgai-matot tehdään yleensä puuvillalangalle, ja nykyiset vakiintuneet kutojat tekevät ne puuvillalangalle.

Osta Gashgai-matto Rugwayn verkkokaupasta.

Rugwaysta löydät ainutlaatuisen valikoiman käsin solmittuja Gashgai-mattoja. Yksinomaisessa valikoimassamme tarjoamme sinulle parhaat hinnat ja erinomaisen asiakaspalvelun. Voit muun muassa hyötyä maksuttomasta toimituksesta ja palautuksesta, kun ostat Gashgai-maton Rugwaylta. Lisäksi sinulla on 30 päivän palautusoikeus tilauksellesi. Olemme aina käytettävissäsi vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla Gashgai-mattoistamme. Ota meihin yhteyttä postitse tai suoraan puhelimitse.

Viimeksi katsottu
Rugway Store

Tarvitsetko neuvoja?

Vieraile meillä Hampurin Speicherstadtissa!

tai soita:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Turvallinen ostaminen Trusted Shops -sertifikaatin ansiosta
SSL
Tietosi ovat meillä turvassa, ja ne siirretään SSL-salattuna.
Carefair
Tuotteidemme todennettu alkuperä - olemme Care & Fair -jäseniä.